Penne ao Benedito de Lucca

Hoje fizemos outro almoço excelente! Foi a versão canadense do Penne ao molho Benedito de Lucca. A receita não é nossa, é do restaurante Famíglia Macini de SP e foi publicada no G1 no dia 21/12/2007. Vale a pena porque é facílimo de fazer e delicioso. Mas ao contrário da receita original, em geral usamos penne.

A receita leva só creme de leite, molho de tomate e queijo gorgonzola! Aqui, encontramos um queijo gorgonzola de qualidade (o queijo faz diferença) e crème a cuisson à 35% da marca Quebón.

+10 HPs

+10 XPs

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s